Trimsalon Maasbree

Honden trimsalon Maasbree

Bij trimsalon Maasbree krijgt jouw huisdier de juiste vachtverzorging. We trimmen honden, katten, konijnen en knaagdieren. Hiermee zijn we de meest uitgebreide trimsalon voor Maasbree en omgeving. Bianca is Rijksgediplomeerd en heeft 30 jaar ervaring. Zo weet je zeker dat jouw huisdier in goede handen is.

De hondentrimsalon voor Maasbree.

Of je nu een langharige hond, eentje met ruw haar of kort haar hebt: elke hond kan naar de trimsalon. Natuurlijk hangt de behandeling van het rras en vachttype af. Maar ook wat de wensen van jou als baasje zijn.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Daarnaast kijken we of een trimtechniek ook echt wel bij vacht van de hond past. De gezondheid en het welzijn van jouw hond staan altijd voorop.

Trimsalon Limbo is gespecialiseerd in verschillende hondenrassen zoals de Cocker Spaniël, de teckel, de labradoodle en kleine hondjes. Maar er is ook veel ervaring met het trimmen van herders, veedrijvers en ontzettend veel andere rassen en kruisingen. Ook zeldzame rassen kunnen bij hondentrimsalon Maasbree terecht.

Het trimmen van katten

De meeste katten hoeven niet naar de trimsalon. Maar wanneer je een langharige kat hebt dan kan het lastig zijn om zijn vacht goed te verzorgen. Het is belangrijk dat je klitten in de vacht voorkomt. Daarom is het verstandig om af en toe naar de trimsalon te gaan.

Zitten er al veel klitten in de vacht? Kattentrimsalon Maasbree heeft ervaring met het scheren van langharige katten. Hierbij kijken we altijd naar het gedrag van het dier. Het scheren moet wel een prettige ervaring zijn.

Konijnen, knaagdieren en vogels

Woon je in Maasbree en heb je een langharig konijn, een cavia met lang haar of misschien wel een andere knager waarvan je de vacht moeilijk kan verzorgen? Met meer dan 30 jaar ervaring in de verzorging van konijnen en knaagdieren ben je bij Trimsalon Limbo op het juiste adres.

Een trimbeurt voor een konijn of knaagdier bestaat uit het verwijderen van klitten en soms scheren. Dat is helemaal van het ras en de aanwezigheid van klitten afhankelijk. Eventueel wordt jouw huisdier gewassen en gedroogd.

Verder houden we ons met het kortwieken van vogels bezig. Kortwieken is niet pijnlijk en de slagpennen groeien na enkele weken tot maanden weer aan.

Hond bij de maas

Bereikbaarheid trimsalon Maasbree

Benieuwd hoe makkelijk onze trimsalon vanuit Maasbree bereikbaar is? Deze bevindt zich op slechts 14 minuten afstand rijden. De trimsalon is gevestigd in Tegelen, gemeente Venlo. Je bereikt ons het makkelijkst via de N275 (11,4 km oftewel 14 minuten rijden).

Een trimbeurt voor de hond duurt gemiddeld anderhalf uur tot maximaal drie uur (afhankelijk van het ras). De meeste honden zijn gemiddeld twee uur in de trimsalon aanwezig, hoewel er ook honden zijn die in een uurtje klaar zijn. We laten je dit van tevoren weten.

Ondertussen kun je even boodschappen in Tegelen doen of winkelen in Venlo. Het winkelcentrum van Venlo ligt op ongeveer 10 minuten afstand van de trimsalon.

Wanneer de trimbeurt korter dan drie kwartier duurt raden we je aan om erbij te blijven of niet verder dan Tegelen te gaan. Zo kun je jouw hond weer op tijd ophalen.

Hondentrimsalon Maasbree is rijksgediplomeerd

Wat kun je van de honden trimsalon voor Maasbree verwachten? De trimsalon is Rijksgediplomeerd. Mensen met dit diploma hebben altijd minimaal 25 jaar ervaring (de laatste erkende diploma’s werden in 1999 uitgegeven). Bovendien is dit diploma door het Ministerie van Economische Zaken erkend.

Bianca heeft ook nog ruim een jaar bij een dierenartspraktijk vrijwillige diensten gedraaid. Dit was bedoeld om beter op de hoogte te zijn van ziekten, aandoeningen en afwijkingen bij verschillende dieren. Die extra kennis is in de trimsalon aanwezig. Houd er wel rekening mee dat we geen dierenkliniek zijn.

Wat kost een trimbeurt?

Veel mensen uit Maasbree willen weten wat een trimbeurt bij Trimsalon Limbo kost. Gelukkig kunnen we onze diensten heel betaalbaar houden. Als een van de weinige trimsalons hebben we alle tarieven overzichtelijk op een rij gezet. Daar heb jij als klant recht op.

 Zoals je ziet zijn we niet alleen betaalbaar maar liggen de tarieven lager dan in andere trimsalons. Dit komt omdat we voor blije baasjes en blije huisdieren gaan, met slechts een klein winstoogmerk. Daarnaast zijn onze operationele kosten laag (slimme inkoop, zelf energie opwekken).

Een complete trimbeurt is mogelijk vanaf € 25. Vind je de prijs voor het trimmen van jouw ras te hoog? Laat het ons weten en vertel waar je het goedkoper hebt gezien. We denken altijd na over het betaalbaar houden van trimbeurten.

Mijn hond zit ‘in de knup’, en nu?

Niks zo vervelend als een hond die onder de klitten zit. Jouw schatje uit Maasbree zit in de knup, zoals we dat ook wel zeggen. Geen probleem, van in de knup halen we de vacht weer uit de knoop. Dat doen we op een pijnloze manier.

Vaak moet je extra betalen wanneer jouw hond ‘in de knup’ zit. We vinden het welzijn van jouw dieren veel belangrijker dan het geld. Daarom betaal je alleen voor de gewerkte tijd en zeker niet extra omdat er klitten aanwezig zijn. Met een efficiënte werkwijze is jouw hond weer snel van zijn klitten af.