Hondentrimsalon Landgraaf


Met je hond naar honden trimsalon Landgraaf? Trimsalon Limbo is Rijksgediplomeerd en heeft 30 jaar ervaring. De trimsalon is ook beschikbaar voor katten, konijnen en knaagdieren uit Landgraaf. Alle rassen zijn welkom. Jouw huisdier krijgt de juiste vachtbehandeling. Hierbij kijk ik niet alleen naar het ras en vachttype maar ook het karakter en gedrag. Elke trimbeurt is voor huisdieren een prettige ervaring!

Een afspraak maken bij trimsalon Landgraaf

Kom je uit Landgraaf? Maak een afspraak via de mail of telefonisch. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de online planner. Zo zie je direct wanneer er nog een plaatsje vrij is. De wachttijd bedraagt gemiddeld 2 tot 3 weken. Maar het is mogelijk dat er al eerder een plekje vrij is.

Je kunt jezelf op de wachtlijst zetten. Je wordt dan gebeld wanneer er een plaatsje vrijkomt. Dit betekent wel dat je soms al dezelfde dag terechtkan. Uiteraard verplicht het jezelf op de wachtlijst zetten tot helemaal niets.

Locatie hondentrimsalon Landgraaf

Klanten die naar de hondentrimsalon komen zijn afkomstig uit Landgraaf en omgeving. Een bezoek aan de trimsalon is vanwege de gunstige locatie meer dan de moeite waard.

Je vindt de trimsalon voor Landgraaf op ongeveer 53 minuten rijden, net onder Venlo. Veel klanten brengen hun hond langs en rijden door naar het winkelcentrum van Venlo (10 minuten vanaf de trimsalon). Heb je zin in een paar uurtjes shoppen? Ben je nog nooit bij het Designer Outlet in Roermond geweest? Of wil je een ijsje proeven van de beste ijssalon van Nederland? Combineer dit met de hondentrimsalon.

Afhankelijk van het ras en de behandeling die nodig is, blijft jouw hond anderhalf uur tot drie uur in de trimsalon. Dit geeft voldoende gelegenheid om tussendoor de omgeving te verkennen.

Katten trimsalon Landgraaf

De langharige kat heeft extra verzorging nodig. Soms heb je geen tijd om regelmatig de vacht van jouw huisdier goed door te kammen. Of je hebt niet in de gaten dat er klitten inzitten.

Heb je weinig tijd of juist veel moeite met het onderhouden van de vacht? Naast het trimmen van honden ben ik ook de kattentrimsalon voor Landgraaf. Het zijn voornamelijk langharige katten die een trimbeurt nodig hebben. Hierbij is het belangrijk dat de kat dit ook toelaat. Enig tegenstribbelen is geen probleem maar wanneer de kat er erg gestrest van raakt is soms een andere methode nodig. Dit bespreken we vooraf.

Doodle trimsalon Landgraaf

Doodles zijn, zoals ze dat noemen, designerhonden. Het is een hond die ontstaat door twee zuivere hondenrassen te kruisen. De Doodle is een kruising tussen een poedel en een ander ras.

Hierdoor hebben Doodles zeer uiteenlopende vachten. Van lang en glad tot kort en krullend. Elke Doodle heeft dus weer een andere vachtbehandeling en trimbeurt nodig.

Met vele jaren ervaring ben ik ook dé Doodle trimsalon Landgraaf. Of je nu een Labradoodle, Chipoo, Cockapoo of Goldendoodle hebt: kom naar de Doodle trimsalon voor Landgraaf. Jouw hond wordt vakkundig getrimd en gewassen. Op het afgesproken tijdstip kom je een netjes verzorgde en blije hond ophalen. Hij staat kwispelend op jou te wachten!

Wat kost het laten trimmen van een hond?

Een veelgestelde vraag is wat een bezoek aan trimsalon Landgraaf kost. Toen ik 30 jaar geleden met het trimmen van huisdieren begon had ik één streven: het houden van huisdieren betaalbaar maken. Dit deed ik door de trimsalon prijzen zo laag mogelijk te houden.

Nu, 30 jaar later, is alles een stuk duurder geworden. Toch probeer ik nog steeds scherpe tarieven te hanteren. Op de tarievenpagina zie je wat het trimmen van een hond kost. Er staan verschillende rassen overzichtelijk op een rij, inclusief de prijs. Houd er rekening mee dat de prijs mede afhankelijk is van de kwaliteit van de vacht.

Je kunt ook een prijsindicatie opvragen. Dit doe je in slechts twee klikken. Je ziet direct welke prijs je ongeveer kunt verwachten.

Heb je ergens anders een lagere prijs gezien? Laat mij dit weten en ik bekijk hoe ik mijn tarieven aan kan passen. Het trimmen van jouw huisdier moet altijd betaalbaar zijn en blijven.

Rijkgediplomeerd, 30 jaar ervaring en medische kennis

In 1999 behaalde ik het rijksdiploma Hondentoileteerbedrijf. Dit diploma wordt erkend door de minister van Economische Zaken. Trimmers met dit diploma staan altijd garant voor minimaal 25 jaar ervaring. Inmiddels heb ik al 30 jaar aan ervaring erop zitten.

Daarnaast draaide ik ruim een jaar vrijwillige diensten bij een dierenarts. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in het herkennen van ziekten en aandoeningen bij honden, katten, konijnen en knaagdieren. Houd er wel rekening mee dat ik geen dierenarts ben en eventueel alleen door kan verwijzen.

Vogel laten kortwieken vanuit Landgraaf

Heb je een of meerdere vogels en wil je deze laten kortwieken? Dan is het mogelijk om vanuit Landgraaf naar de trimsalon te komen. Houd wel rekening met een reistijd van ongeveer 53 minuten. Dit moet voor vogels zo stressvrij mogelijk plaatsvinden.

Probeer bij voorkeur altijd een trimsalon in de buurt te vinden. Ook bij de dierenarts kun je de vogel laten kortwieken. Vraag wel of de dierenarts óf trimmer hier ervaring mee heeft. Veel dierenartsen en met name trimmers hebben weinig kennis van papegaaien, parkieten en zangvogels.

De mobiele trimsalon Landgraaf

Lukt het niet om met jouw hond, kat of knager naar de trimsalon te komen? Dat is het ook mogelijk om gebruik te maken van de mobiele service. Trimsalon limbo komt naar jou toe!

Hiervoor plan je telefonisch een afspraak in. Ik bekijk wanneer Landgraaf op de route ligt. Dit kan binnen enkele dagen zijn, maar het kan ook dat je 2 tot 8 weken moet wachten. In drukke periodes kan de wachttijd oplopen tot 10 weken. Maak dus tijdig een afspraak voor de mobiele trimsalon voor Landgraaf.

Waarom Trimsalon Limbo?

Als ervaren trimmer vind ik het belangrijk dat jouw dier een rustgevende behandeling ontvangt. Daarom is de trimsalon gevestigd op een locatie waar geen vervelende afleidingen voor jouw huisdier zijn. Bovendien ga ik heel rustig met dieren om. Geduld is erg belangrijk: jouw huisdier moet er een prettige ervaring aan overhouden.

Naast veel vakkennis en ervaring vinden klanten ook de scherpe tarieven een pluspunt. Ook daarom kies je voor Trimsalon Limbo. Zie ik jou vanuit Landgraaf binnenkort verschijnen? Ik ben benieuwd naar jouw huisdier!