Hondentrimsalon Nederweert


Bij hondentrimsalon Nederweert ben je aan het juiste adres voor professionele verzorging van jouw hond. Ook katten, konijnen en knaagdieren zijn welkom. We zijn dan ook dé veelzijdige trimsalon voor Nederweert. Jouw huisdier verdient het allerbeste. Daarom vind je in de trimsalon niet alleen vakkundigheid maar ook veel voordeel. Je hond of huisdier laten trimmen hoeft niet duur te zijn.

Rijksgediplomeerd en 30 jaar ervaring

Je verwacht van trimsalon Nederweert dat jouw hond, kat of knager op de juiste manier wordt getrimd. Daar kun je bij Trimsalon Limbo op vertrouwen. Ik ben Rijksgediplomeerd (sinds 1999) en heb inmiddels 30 jaar ervaring.

Van Chihuahua tot Deense Dog en van Cocker Spaniël tot Labradoodle: alle rassen ontvangen de juiste trimbeurt. Dit geldt natuurlijk ook voor kruisingen en boomers.

Verschillende trimtechnieken Nederweert

Kom met jouw hond vanuit Nederweert naar de trimsalon. Afhankelijk van het ras en vachttype ontvangt jouw hond een trimbeurt die hier perfect bij aansluit. Ook jouw persoonlijke wensen spelen hierin mee. Verder wordt naar de kwaliteit van de vacht gekeken. Een trimbeurt moet vooral voor jouw hond een prettige ervaring zijn.

Dit zijn de meest toegepaste trimtechnieken:

  • Plukken
  • Knippen
  • Scheren
  • Effileren
  • Ontwollen
  • Klitten verwijderen
  • Wassen en drogen

Hier vind je Trimsalon Limbo (vanuit Nederweert)

Veel klanten uit Nederweert komen naar Trimsalon Limbo. Enerzijds vanwege de lange ervaring, maar ook vanwege de interessante prijzen. Het houden van een huisdier is leuk maar vaak erg duur. Trimsalon Limbo doet het anders: voordelige trimbeurten waar niet alleen honden maar ook hun baasjes blij van worden.

Je vindt de hondentrimsalon voor Nederweert op ongeveer 38 minuten rijden. Trimsalon Limbo is gevestigd in Tegelen, net onder Venlo. Breng je hond naar de trimsalon en bezoek ondertussen Venlo met zijn vele winkels en horecagelegenheden. Of proef een ijsje bij de beroemde ijssalon Clevers in Grubbenvorst (17 minuten rijden).

Voor de deur van de trimsalon vind je voldoende parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Tegelen is het ongeveer 10 minuten lopen.

Op het afgesproken tijdstip weer ophalen

Gemiddeld duurt een trimbeurt tussen de anderhalf uur en drie uur. Dit is helemaal afhankelijk van de grootte van de hond, het ras en vachttype. Maar ook de kwaliteit hiervan. Wanneer er veel klitten aanwezig zijn dan is er soms meer tijd nodig.

Een trimbeurt geeft jou voldoende gelegenheid om de omgeving te verkennen. Wat dacht je van:

  • Winkelen in Venlo
  • Toeristendorp Reuver bezoeken
  • Shoppen bij tuincentrum & dierencentrum Leurs
  • Bourgondisch genieten in Tegelen, Venlo of Blerick
  • Een bezoek aan kloosterdorp Steyl met verschillende activiteiten
  • Shoppen bij Design Outlet Roermond

Er valt veel te zien en te beleven. Houd de tijd wel goed in de gaten en kom jouw hond op het afgesproken tijdstip weer ophalen. Hij staat kwispelend en netjes verzorgd op jou te wachten!

De hond voor en na de trimbeurt uitlaten

Voordat je de trimsalon voor Nederweert binnenstapt is het handig om je hond eerst nog even uit te laten. Zo kan hij zijn poepje en plasje doen en komt ontspannen naar de hondentrimsalon. Aan het einde van de straat vind je een groot grasveld om jouw hond uit te laten.

Op ongeveer 3 minuten afstand van de trimsalon loop je langs de Maas met een uitgestrekt wandelgebied. Dit is ook ideaal om je hond even lekker uit te laten razen.

Let op: bij slecht weer is het niet zo verstandig om ná de trimbeurt uitgebreid met je hond langs de Maas te gaan wandelen. Voordat je het weet zit hij onder de modder. Houd de weersomstandigheden dus goed in de gaten.

Trimsalon Nederweert: ook voor katten

Heb je een langharige kat en moeite om zijn of haar vacht goed te verzorgen? Dan is het slim om een afspraak bij de kattentrimsalon te maken. Veel katten uit Nederweert komen naar Trimsalon Limbo. Ze ontvangen hier de juiste vachtverzorging.

Soms zit een langharige kat helemaal onder de klitten. Voor het dier is het heel vervelend en soms pijnlijk om deze klitten eruit te halen. Daarom is scheren soms de enige optie. Dit moet de kat wel toelaten. Is dit niet het geval dan is scheren onder narcose of een roesje een goed alternatief. Dit moet altijd in overleg met de dierenarts.

Trimsalon voor konijnen en knaagdieren

Salon Limbo is ook beschikbaar voor het trimmen van konijnen en knaagdieren. Het zijn voornamelijk langharige knagers die naar de trimsalon komen.

Vanuit Nederweert is het 38 minuten rijden (bij normale verkeersdrukte). Zorg dus dat je jouw konijn of knaagdier op een veilige manier vervoerd. Kies een reismand die groot genoeg is zodat het dier zich kan draaien. Ook moet er voldoende ventilatie in de reismand aanwezig zijn.

Vogel laten kortwieken

Heb je een papegaai, parkiet of zangvogel en wil je deze laten kortwieken? Ook dit is mogelijk. Omdat de trimsalon vanuit Nederweert iets langer rijden is, kun je soms beter naar de plaatselijke dierenarts gaan. Vraag altijd of de dierenarts ervaring heeft met het kortwieken van vogels. Sommige dierenartsen hebben dit niet. Verkeerd of te kort kortwieken heeft nare gevolgen voor de vogel.

Is de vogel gewend aan reizen? Dan is het geen probleem om vanuit Nederweert naar Trimsalon Limbo te komen. Het kortwieken duurt gemiddeld 5 minuten maar kan soms uitlopen tot 10 minuten. Vooral wanneer de vogel het slecht toelaat of wanneer je nog vragen hebt.

Wat kost een hond of kat laten trimmen?

Wanneer je vanuit Nederweert een afspraak maakt bij Trimsalon Limbo valt één ding op: de prijzen zijn heel voordelig. Er is mij wel eens gevraagd waarom ik zo goedkoop ben. Je kunt je natuurlijk ook afvragen waarom andere trimsalons duurder zijn.

Dankzij een slimme inkoop van materialen en verzorgingsproducten en het zelf opwekken van energie is het mogelijk om de tarieven laag te houden. Daarnaast spelen ervaring en een efficiënte werkwijze een grote rol.

Woon je in Nederweert en heb je een hond, kat of knager? Maak telefonisch of per e-mail een afspraak bij de trimsalon. Gebruik de online planner alleen voor de hondentrimsalon, niet voor het trimmen van katten, konijnen of knaagdieren.