Hondenparfum trimsalon: nu kopen

Vind je de hondenparfum in de trimsalon ook altijd zo lekker ruiken? Je kunt deze parfum voor je hond nu ook bestellen of in onze trimsalon kopen. Hondenparfum is huidvriendelijk, beschadigt de vacht niet en jouw hond ruikt urenlang heerlijk. Soms blijft de geur tot wel vijf dagen hangen.

Welke hondenparfum is het beste?

We maken al 30 jaar gebruik van de Jean Peau hondenparfums. Deze zijn van een zeer goede kwaliteit en mild voor de huid en vacht. De speciale geur blijft heel lang in de vacht van je hond aanwezig. Wanneer je de vacht borstelt dan verspreid je de geur over het hele dier.

Er zijn verschillende hondenparfums van het merk Jean Peau. Elke soort heeft zijn specifieke geur. Het is belangrijk dat je weet wat je koopt. Het laatste wat je wil is een geurtje die heel erg tegenvalt.

Ben je op zoek naar onze hondenparfum die we in de trimsalon gebruiken? Kom op afspraak bij ons langs of bel even. Mailen mag natuurlijk ook. De hondenparfum is in de trimsalon te koop. Bovendien kun je hier de hondenparfum testen.

Prijs hondenparfum trimsalon

Vanwege de hoge kwaliteit van deze hondenparfum is de prijs ook wat hoger. Een flesje van 30 ml kost in de trimsalon ongeveer € 24. Gelukkig is deze parfum voor honden sterk geconcentreerd. Je hoeft slechts eenmaal te sprayen en jouw hond ruikt tot wel vijf dagen lang lekker. Je doet ontzettend lang met een flesje van 30 ml.

Goedkopere hondenparfum

Vind je de honden parfum uit de trimsalon net iets te duur? Geen probleem, we hebben ook goedkopere hondenparfums. We verkopen hondenparfum flesjes van 100 ml voor slechts € 15. Hierbij heb je keuze uit verschillende geuren.

Hondenparfum Action

Op zoek naar de hondenparfum van de Action? In het verleden had de Action dit in om het assortiment maar helaas: het is niet meer verkrijgbaar. Wel vind je veel andere hondenartikelen bij de Action. Let hierbij altijd goed op de kwaliteit. Producten moeten veilig zijn.

Is hondenparfum goed?

Let op met hele goedkope hondenparfum. Deze bevat, net als mensenparfum, alcohol. Voor de huid en vacht van jouw hond is alcohol niet goed. Er kunnen al snel huidirritaties ontstaan. In het ergste geval is je hond hier allergisch voor.

De hondenparfum in onze trimsalon heeft een basis van oliën. Dit is zacht voor de huid waardoor jouw hond geen huidproblemen krijgt.

Spuit nooit mensenparfum op de vacht van je hond. Parfum voor mensen bevat ingrediënten waar een hondenhuid niet goed tegen kan.

Het gebruik van hondenparfum

De trimsalon hondenparfum is niet alleen huidvriendelijk maar ook sterk geconcentreerd. Dit betekent dat je er maar een heel klein beetje van nodig hebt. Let op: dit geldt niet voor de goedkope parfum, die vervliegt sneller.

Spray éénmaal (geconcentreerde versie) in de nek van je hond. Neem een borstel en wrijf vanaf de nek over de rest van de vacht. Zo wordt de parfum goed verspreid. Bij grote honden is het aan te raden om eenmaal in de nek en eenmaal bij de staartbasis te sprayen.

Dit vinden honden ervan

Hondenparfum is vooral prettig voor het baasje. De hond zelf heeft er weinig aan. Je moet weten dat honden ongeveer 40 keer sterker ruiken dan mensen. Parfum wordt dus als zeer aanwezig ervaren. Dat is ook de reden waarom je niet te veel parfum moet spuiten.

Hoe weet je of de geur van de parfum voor jouw hond te sterk is? Wanneer de hond na het opspuiten begint te niezen, is dit een teken dat je te veel hebt gebruikt. De volgende keer toch maar wat zuiniger aan doen!

Wanneer jouw hond huidirritaties krijgt

Het is de bedoeling dat je op de vacht van de hond spuit, niet rechtstreeks op zijn huid. Toch kun je niet voorkomen dat er wat parfum op de huid terechtkomt. Dit gebeurt vooral bij kortharige rassen zonder ondervacht.

Gelukkig komt het weinig voor dat een hond allergisch is voor gespecialiseerde hondenparfum. Maar wanneer jouw hond een gevoelige huid heeft kunnen er huidirritaties ontstaan. Dit uit zich in een rode huid, jeuk en soms blaren of zwellingen. Zie je dit na het gebruik van de parfum ontstaan? Dan is het beter om de parfum niet meer te gebruiken.

Je vermindert de kans op huidirritaties door geen parfum op basis van alcohol te nemen. Maak een afspraak bij de trimsalon en we laten je zien welk product de beste keuze is.

Bijgewerkt: 7 mei 2024

Over mij

Ik ben Bianca en sinds 1999 Rijksgediplomeerd hondentrimster. In een dierenartspraktijk deed ik extra kennis op. Daarnaast schreef ik meer dan 10.000 artikelen over dieren en ben ik auteur van het Honden Trimboek.