Hondentrimsalon Weert


Met je hond, kat of konijn naar hondentrimsalon Weert. De trimsalon is centraal gevestigd waardoor je tussendoor makkelijk een boodschap doet of uitgebreid shopt. Na afloop kom je weer terug naar trimsalon Weert en staat jouw huisdier op jou te wachten. We zijn een rijksgediplomeerde trimsalon (minister van Economische Zaken) en brengen 30 jaar ervaring mee.

Hondentrimmer Weert

Of je nu een rashond of een kruising hebt: hij of zij is altijd welkom. Er is veel ervaring opgedaan met het trimmen van verschillende rassen. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van een trimtechniek die perfect bij het ras en de vacht past.

In Nederland is plukken nog steeds een populaire trimtechniek. Bij plukken worden dode dekharen verwijderd. Dit moet bij sommige ruwharige honden zoals de ruwharige Jack Russell terriër, de Cairn terriër en de ruwharige teckel. Maar bijvoorbeeld ook gedeeltelijk bij spaniëls.

Plukken kan alleen wanneer de vacht hier geschikt voor is. Bovendien moet de vacht plukrijp zijn. Andere trimtechnieken bestaan uit knippen, effileren, scheren, het verwijderen van onderwol of klitten.

Je hond uit Weert laten wassen

Heeft je hond door de modder gerold, is hij in een meertje gesprongen of vind je hem stinken? Geen probleem, trimsalon Weert zorgt ervoor dat jouw hond weer frisgewassen is. Dit gebeurt tijdens of na de trimbeurt. Jouw hond wordt met universele hondenshampoo gewassen. Afhankelijk van de vacht wordt soms ook een conditioner in de vacht aangebracht.

Na het wassen drogen we de hond zorgvuldig. Hierbij komt de vacht mooi in model te staan. Het drogen zorgt er ook voor dat loszittende haren makkelijk verdwijnen.

Heeft jouw hond een gevoelige huid? Dan maken we gebruik van een speciale shampoo. Het is belangrijk om eventuele huidproblemen van tevoren aan te geven.

Kattentrimsalon Weert

Ook katten moeten soms naar de trimsalon. Vooral de langharige kat heeft een vacht die snel in de klit raakt. Wanneer je dit niet goed bijhoudt voegen die klitten zich samen. Het gevolg is vervilting, waardoor de huid van het dier geen lucht meer krijgt. Dit kan op de lange duur gezondheidsproblemen veroorzaken.

Kattentrimsalon Weert behandelt uiteenlopende laten razen. Het zijn voornamelijk te langharige katten die naar de trimsalon komen.  Tijdens een trimbeurt worden klitten verwijderd. Soms is het nodig om de kat kort te scheren. Juist daarom is het belangrijk om tijdig een afspraak bij kattentrimsalon Weert te maken.

Konijnen en knaagdieren

Heb je een langharig konijnenras zoals de Angora, Voskonijn, Leeuwenkop of Teddy? Het kan lastig zijn om de lange vacht van het konijn goed te onderhouden. Voordat je het weet ontstaan de eerste klitten die steeds erger worden. Tijd voor een bezoek aan konijnen trimsalon Weert. We verwijderen klitten of korten de vacht in. Dit is afhankelijk van het ras en de conditie van de vacht.

Ook knaagdieren kunnen bij de trimsalon terecht. Denk bijvoorbeeld aan langharige cavia’s, ratten en hamsters. Maar ook chinchilla’s, degoes en gerbils komen soms naar de trimsalon.

Behandeling van fretten uit Weert

Fretten verspreiden een doordringende geur. Hierdoor ben je snel geneigd om de fret regelmatig te wassen. Bij elke wasbeurt zal de fret extra geur aanmaken. Dat is de reden waarom je de fret beter niet te vaak kan wassen. Toch is dit soms noodzakelijk. Bij trimsalon Weert wassen we ook fretten. Daarnaast krijg je tips om de geur in huis te minimaliseren.

Vogel kortwieken

Woon je in Weert en heb je een of meerdere vogels die je wil laten kortwieken? Ook hiervoor kun je bij Trimsalon Limbo terecht. Van dwergpapegaai tot grasparkiet en van valkparkiet tot kaketoe: het kortwieken van vogels is geen enkel probleem.

Natuurlijk kun je ook met andere vogels bij de trimsalon terecht. Bijvoorbeeld een kanarie, zebravink, kwartel, ara of grijze roodstaart.

Maak van tevoren altijd een afspraak. Bij het kortwieken van vogels zorgen we ervoor dat er geen andere dieren zoals honden of katten aanwezig zijn. Daarom vind je bij trimsalon Weert altijd speciale kortwiekdagen. Zo creëren we een stressvrije omgeving voor jouw vogel.

Locatie trimsalon Weert

Maak je een afspraak bij hondentrimsalon Weert of ben je van plan om met je kat, konijn, knaagdier of vogel naar de trimsalon te komen? We vertellen je graag meer over de locatie.

Vanuit Weert is het 42 minuten rijden naar de trimsalon. Veel klanten die uit Weert komen brengen hun hond of kat en bezoeken ondertussen de binnenstad van Venlo. Tientallen grote winkelketens en veel lokale winkels wachten op jou. Net als de vele horecagelegenheden en de gezellige terrassen. Maar natuurlijk ook het Limburgs museum, museum van Bommel van Dam en de Sint Martinusbasiliek.

In en rondom Venlo kom je tijd te kort. Maar het is meer dan de moeite waard. Combineer een trimbeurt voor jouw huisdier dan ook zeker met een bezoek aan Venlo. De historische binnenstad van Venlo ligt op 10 minuten rijafstand van de trimsalon.

Mobiele trimsalon Weert

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om vanuit Weert naar Trimsalon Limbo te komen. Daarom hebben we ook een mobiele service bent regelmatig rijden we door Limburg waarbij we ook Weert aandoen. Wanneer het zover is komt de trimmer bij jou thuis om jouw hond vakkundig te trimmen.

Wil je ook je hond laten wassen? Dit kan wanneer je over een verhoogd bad of een ruime verhoogde wastafel beschikt. Het is niet mogelijk om de trimmer voorovergebogen of gebukt te laten werken. Wel kun je zelf je hond wassen waarbij je aanwijzingen van de trimmer ontvangt. Het drogen van de hond is uiteraard wel een werkje voor ons.

Het is belangrijk dat je de mobiele trimsalon Weert tijdig reserveert. Je hoort het wanneer jouw adres op de route ligt. Let op want vol is vol. Wees er daarom op tijd bij.

Wat kost het om een hond te laten trimmen?

Trimsalon Limbo streeft ernaar om de tarieven betaalbaar te houden. Je doet immers ook genoeg voor je huisdier. Bijvoorbeeld gezonde voeders, een comfortabele ligplaats en leuk speelgoed. Af en toe moet je ook met je huisdier naar de dierenarts. Dan hakt een bezoek aan de trimsalon er soms wel in.

Bij Trimsalon Limbo laat je een dier wassen en drogen vanaf slechts € 10. Een trimbeurt is mogelijk vanaf € 25. De trimsalon voor dieren uit Weert is 10% tot soms 50% goedkoper dan ergens anders. Op de tarievenpagina vind je hier meer informatie over.

Kan ik met een moeilijke hond naar de trimsalon?

We krijgen steeds vaker te horen dat moeilijke honden niet meer welkom zijn in trimsalons. Jammer want voor honden is een bezoek aan de trimsalon niet alleen fijn maar soms ook noodzakelijk. Het bevordert de gezondheid van de huid en de vacht.

Heeft jouw hond gedragsproblemen? Geef dit aan wanneer je een afspraak bij Trimsalon Limbo maakt. Dan kunnen we hier rekening mee houden. Maak je geen zorgen: jouw hond is gewoon welkom. Ook wanneer je van mening bent dat je een hele moeilijke hond hebt.

Het trimmen van moeilijke honden vraagt wel wat meer tijd. Daarom moeten we van tevoren een duidelijke planning maken. Wees dus eerlijk over het karakter of gedrag van jouw hond of kat Voor we zien jou en je huisdier graag in onze trimsalon terug.