Hondentrimsalon Reuver

Hondentrimsalon Reuver

Kom naar Trimsalon Limbo! Ooit de eerste én enige hondentrimsalon in Reuver. Na een aantal inactieve jaren zijn we weer terug van weggeweest. Je vindt trimsalon Reuver tegenwoordig in Tegelen. Dat is slechts 10 minuten rijden. Heb je niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Dan komen wij bij jou langs.

Complete vachtverzorging voor honden uit Reuver

Ken je trimsalon Herta uit Reuver nog? Deze was gevestigd op de Pastoor Vranckenlaan en trok klanten vanuit heel Limburg (van Sittard tot Venray). Herta werd na vele succesvolle jaren opgeheven maar we zijn weer terug!

“Ik ben Bianca, voormalig eigenaar van trimsalon Herta.  Nadat ik jarenlang een groot online marketingbureau runde, heb ik besloten om weer voor mijn oude beroep te kiezen. Ik miste het teveel.”

Van hondentrimsalon Reuver naar hondentrimsalon Tegelen. Het maakt niet uit, van Reuver naar Tegelen is maar een klein stukje. Bovendien winkel je ondertussen in Tegelen of in Venlo. Handig toch? Ondertussen krijgt je hond de complete vachtverzorging die hij of zij nodig heeft.

Verzorging van neus tot staart

Wanneer jouw hond uit Reuver naar de hondentrimsalon gaat, verwacht je een complete verzorging. Dat krijgt jouw trouwe viervoeter bij Trimsalon Limbo. Welke ras je ook hebt, hij of zij is altijd welkom. Het maakt hierbij niet uit of je een rashond of een kruising hebt.

De verzorging bestaat uit het scheren, knippen, effileren, plukken, ontwollen of ontklitten van de vacht. De meeste honden worden ook gewassen en vakkundig gedroogd.

Welke verzorging jouw hond nodig heeft is afhankelijk van het ras en het vachttype. Maar ook wat jouw wensen zijn. We kijken dus even wat de beste verzorging is.

Jouw hond is in goede handen bij hondentrimsalon voor Reuver

Woon je in Reuver en ben je op zoek naar een professionele en betaalbare hondentrimsalon? Dan ben je bij Trimsalon Limbo aan het juiste adres. Toen we nog in Reuver gevestigd waren stonden we al bekend om onze betaalbare tarieven. We hebben niet zo’n groot winstoogmerk als andere trimsalons. Een goede vachtverzorging en een blije hond is voor ons veel belangrijker.

Met meer dan 25 jaar ervaring kun je vertrouwen op een vakkundige verzorging van je trouwe viervoeter. Uiteraard is Trimsalon Limbo Rijksgediplomeerd. Let op: dit diploma Hondentoileteerbedrijf wordt tegenwoordig niet meer uitgegeven. Een Rijksdiploma is dus iets heel bijzonders: het betekent vakkundigheid, ondersteund door het Rijk.

Kat op trimtafel

Meer informatie over de tarieven

Wat betaal je bij dé hondentrimsalon voor Reuver? Op de tarievenpagina vind je een goed overzicht van de prijzen. Is er iets niet duidelijk of staat jouw ras er niet bij? Neem voor meer informatie contact op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier.

Je hond uit Reuver laten trimmen: een afspraak maken

Het is heel makkelijk om een afspraak voor jouw hond te maken. In de online planner zie je welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn. Geef duidelijk aan om welk ras het gaat of wat de gewenste vachtverzorging is. Na het inplannen van een afspraak kan het dat je nog een mailtje met wat vragen krijgt. Dit is bedoeld om de gereserveerde tijd beter in te kunnen schatten.

Je kunt natuurlijk ook bellen of een mailtje sturen. Let op: voor het maken van een afspraak stuur je geen WhatsApp bericht! WhatsApp is alleen bedoeld om jou tijdens de trimbeurt op de hoogte te houden, bijvoorbeeld over het tijdstip waarop jouw hond klaar is.

Wat is er allemaal mogelijk?

Bij Trimsalon Limbo voor Reuver en omstreken kun je terecht voor alle mogelijke trimbeurten. Bijvoorbeeld het knippen of scheren inclusief wassen van jouw poedel, shih tzu, lhasa apso, boomer, spaniël etc. of het laten plukken van je ruwharige teckel, terriër of een ander ras/kruising. Maar ook voor het bij knippen of effileren van een spaniël, chihuahua of welk ras dan ook.

Heb je een hond met een dikke ondervacht, die voornamelijk uit de wol bestaat? Denk maar eens aan een herdershond, een keeshond, pomerian of een berner sennen. Al die wol komt in je woning en op je kleding terecht. Heb je hier veel last van, maak dan een afspraak. We verwijderen vakkundig de onderwol.

Tussentrimbeurten voor klanten uit Reuver

Een hond komt gemiddeld 2 tot 4 keer per jaar naar de trimsalon. Sommige rassen tot wel acht keer per jaar. Hoe vaak dit nodig is hangt enerzijds van het ras af. Maar ook wat je eigen wensen zijn. Voor elk budget is een bezoek aan Trimsalon Limbo mogelijk.

Soms is een tussentrimbeurt wel zo handig. Zo kun je een volgende trimbeurt uitstellen. Maar je kan er op deze manier ook voor zorgen dat je hond er altijd netjes verzorgd bijloopt.

Een tussentrimbeurt houdt in dat je hond tussen twee trimbeurten naar de trimsalon komt. Dit is bedoeld voor het bijknippen of in model knippen van het hoofdje, de voetjes en/of de staart. Maar soms ook om de lange vacht onder de buik wat bij te knippen, zodat deze niet over de grond sleept.

Verder is het ook mogelijk om alleen het haar voor de ogen weg te knippen. Je wilt tenslotte dat je hond een goed zicht op de prachtige omgeving heeft.

Hondentrimsalon Reuver: wat je tussendoor kunt doen

Hoewel hondentrimsalon Reuver in Tegelen gevestigd is, vinden de meeste klanten dit helemaal geen probleem. Tegelen heeft namelijk een leuk winkelcentrum. Bovendien ligt het centrum van Venlo op maar liefst 10 minuten rijafstand van de trimsalon. Je bent er sneller dan je denkt.

Zin om tussendoor een wandeling te maken, of misschien wel samen met je hond? De trimsalon ligt op 3 minuten loopafstand van de Maas. Wandel bijvoorbeeld naar kloosterdorp Steyl of haal een frisse neus in het uitgestrekte wandelgebied langs de Maas.

Ook voor katten en knaagdieren uit Reuver

Heb je een langharige kat of wil je jouw kat laten wassen? Ook dit kan bij Trimsalon Limbo, geschikt voor alle katten uit Reuver. Omdat katten een vachtbehandeling niet altijd goed toelaten, is het belangrijk dat je vooraf meer over het karakter van jouw kat vertelt. Soms is het beter om bij de behandeling te blijven, jouw hulp is af en toe nodig.

Misschien heb je een konijn, cavia of een ander knaagdier met een lange of ruwe vacht. Het kan dat er klitten in de vacht zitten of dat je de vacht korter wil. Of dat je jouw konijn of knaagdier wil wassen. Hiervoor ben je bij Trimsalon Limbo aan het juiste adres. Maak hiervoor een afspraak.