Hondentrimsalon Roermond

Hondentrimsalon Roermond

Met je rashond, kruising, kat of knaagdier naar hondentrimsalon Roermond. Je haalt hem op de afgesproken tijd weer netjes getrimd en/of gewassen op. Trimsalon Limbo staat voor elke viervoeter klaar. Kun je niet langskomen? Dan komen wij op afspraak naar jou toe. Hierdoor zijn we niet alleen bereikbaar voor klanten uit Roermond maar voor heel Limburg, Brabant en een gedeelte van België en Duitsland.

Rijksgediplomeerde hondentrimsalon voor Roermond

 Jouw viervoeter is bij trimsalon Limbo in goede handen. Of je nu een model volgens de officiële rasstandaard wil of je hebt hier je eigen ideeën over: alles is mogelijk. Uiteraard kijken we naar de trimtechniek en of deze ook bij de vacht van jouw huisdier past. Bijvoorbeeld bij het plukken van de vacht: dit kan alleen bij honden die hier ook geschikt voor zijn.

Je hebt keuze uit verschillende tramtechnieken en modellen. Misschien vind je het fijn om je hond in de zomer lekker kort te laten knippen of scheren. Of heb je er behoefte aan om zoveel mogelijk onderwol te laten verdwijnen. Soms wil je alleen je hond laten wassen, of is het bijknippen van het hoofdje, de staart en de voetjes voldoende.

“Ik ben Bianca: eigenares van Trimsalon Limbo. Eind jaren 90 behaalde ik het Rijksdiploma Hondentoileteerbedrijf. Een kostbaar diploma want dit wordt tegenwoordig niet meer uitgegeven (nieuwe diploma’s worden niet door het Rijk ondersteund). Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring met het knippen, scheren, plukken en andere vachtbehandelingen van verschillende hondenrassen, katten en knaagdieren.”

Dé salon voor Roermond en omstreken

Op zoek naar een hondentrimsalon in Roermond? Trimsalon Limbo is gevestigd in Tegelen (gemeente Venlo). Dit is op ongeveer 20 minuten rijden van Roermond. Het mooiste van alles: je brengt gelijktijdig een bezoek aan het prachtige winkelcentrum van Venlo. Geniet op een terrasje van een pilsje, een goed glas wijn of een frisdrank. Of in de winter: lekker binnen met een warm drankje. Daarnaast vind je talloze grote en kleine winkels.

Kom vanuit Roermond naar onze hondentrimsalon. Laat je huisdier verwennen en perfect verzorgen. We laten je van tevoren weten wanneer jouw hond, kat of knaagdier klaar is.

Bij de behandeling blijven

Gaat het om een korte behandeling van minder dan 30 minuten? Dan is het beter om erbij te blijven. Uiteraard kun je na de trimbeurt of de behandeling nog even Venlo in. Of wat dacht je van Tegelen, ook hier kun je jouw boodschappen doen.

Soms is het beter om bij langere trimbeurten erbij te blijven. Denk maar aan dieren met gedragsproblemen zoals agressie. Is je dier nerveus om naar de trimsalon te komen? Bedenk dat de meeste viervoeters uiteindelijk heel kalm worden. Vooral wanneer ze niet worden afgeleid.

Amerikaanse cocker in trimsalon

Honden, katten, knaagdieren en vogels uit Roermond

Trimsalon Limbo heeft ruime ervaring met het trimmen van verschillende hondenrassen en kruisingen. Ook katten en knaagdieren uit Roermond zijn bij ons hartstikke welkom. Daarnaast behandelen we vogels. Dit laatste betekent dat we vogels kortwieken (knippen van de vleugels).

Kom je uit een stad of dorp dat in de buurt van Roermond ligt? Ook dan ben je welkom. Bij trimsalon Limbo zien we klanten uit onder andere Nederweert, Herten, Haelen, Leeuwen, Asenray, Swalmen en andere mooie dorpen en steden. Limburg is zo mooi, vind je ook niet?

Voor alle honden, van groot tot klein

Elke rashond of elke kruising kan naar de trimsalon. Er zijn namelijk verschillende vachtbehandelingen mogelijk. Wil je een afspraak maken met hondentrimsalon Roermond, op slechts 20 minuten afstand van jouw woonplaats? Hieronder vind je enkele ideeën met betrekking tot de verschillende rassen en de behandelingen.

Chihuahua: kortharig wassen en dode haren verwijderen, de langharige chihuahua bijwerken van de poten, staart, achterkant en oren.

Engelse cocker spaniël: plukken, knippen, effileren en wassen. Sommige Engelse cockers worden geschoren (niet aan te bevelen, soms is dit wel nodig).

Yorkshire terriër: knippen of scheren en wassen. De lengte van de vacht is afhankelijk van jouw wensen. Het is ook mogelijk om de vacht lang te laten en deze bij te laten werken (ook het verwijderen van klitten).

Bordercollie: de lange haren rond de oren, poten en staart trimmen, onderwol verwijderen, dode haren verwijderen en natuurlijk wassen zodat het wit er weer fris uitziet.

Keeshond (ook dwergkees/ Pomerian): losse ondervacht verwijderen, klitten verwijderen en wassen. Scheren is niet aan te raden omdat dit de vacht minder mooi maakt, maar soms kan dit niet anders. Eventueel bijknippen kan geen kwaad.

Teckel: de kortharige teckel wordt gewassen en ontdaan van dode haren. De langharige teckel wordt netjes bijgeknipt en de ruwharige teckel wordt geplukt.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van rassen die naar hondentrimsalon Roermond komen. Heb je een ander ras zoals een labrador, Franse buldog, Jack Russellterriër, bastaardhond of iets anders? Maak een afspraak: elke hond is welkom.

Hond wassen Roermond

Is jouw hond er ook zo eentje die graag door de modder rolt of rent, in de struiken duikt of soms behoorlijk kan stinken? Een wasbeurt is dan wel zo prettig. Je hond laten wassen in Roermond? Omdat we gevestigd zijn in Tegelen hoe moet je iets verder rijden. Maar dit is zeker geen grote afstand.

Het is ook mogelijk om Trimsalon Limbo bij jou thuis te laten komen. Je kunt je hond dan in zijn vertrouwde omgeving laten trimmen, knippen, scheren of welke behandeling ook nodig is. Je hond wassen bij jou thuis (in Roermond) kan alleen wanneer je een verhoogd bad hebt. Dit is om zo ergonomisch mogelijk te werken.

Natuurlijk kun je wel jouw hond voor of tijdens de behandeling zelf wassen. Eventueel ontvang je hier tips over. Wil je gebruik maken van de mobiele trimsalon voor Roermond? Vraag naar de mogelijkheden.

Routebeschrijving vanuit Roermond

Vanwege de gunstige ligging van Trimsalon Limbo is deze vanuit Roermond makkelijk bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplekken voor de deur aanwezig. Je hebt ook de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten naar de trimsalon lopen. Kom je met de bus dan is het ook ongeveer 10 minuten lopen.

Maak je vanuit Roermond een afspraak en weet je niet hoe je bij de trimsalon moet komen? Geef dit aan, we sturen je een uitgebreide routebeschrijving toe.

Wist je trouwens dat Trimsalon Limbo op 3 minuten afstand van de Maas ligt? Leuk om voor of na de trimbeurt lekker met je hond uit te waaien!