Hondentrimsalon Beesel


Hondentrimsalon in Beesel gezocht? Trimsalon Limbo heeft de deuren openstaan voor alle honden, katten, knaagdieren en vogels uit Beesel. Jouw huisdier krijgt de juiste verzorging, passend bij het ras en jouw wensen. Ondertussen shop jij iets nieuws, geniet op een terras of maakt een wandeling in het uitgestrekte wandelgebied.

Locatie trimsalon Beesel

Als voormalige inwoner van Beesel ben ik helaas niet meer vanuit Beesel actief. Na de eerste start is de trimsalon naar Reuver verhuisd. Hierna kwamen enkele jaren van inactiviteit. Gelukkig zijn we weer terug van weggeweest: dit keer in Tegelen. Vanuit Beesel is dit ongeveer 15 minuten rijden (per auto).

Terwijl jouw huisdier een goede verzorging krijgt winkel je in het centrum van Tegelen, duik je Venlo in of rij je terug naar Beesel. Je weet van tevoren wanneer je jouw geliefde dier weer op kan halen. Duurt de verzorging langer dan verwacht? Dan ontvang je hier een WhatsApp bericht van.

Ruim 30 jaar ervaring en Rijksgediplomeerd

Bij Trimsalon Limbo is jouw huisdier in goede handen.

“Mijn naam is Bianca, voormalig eigenaar van de populaire trimsalon Herta in n Reuver (ooit begonnen in Beesel). Inmiddels ben ik opnieuw in Tegelen gestart, dit keer onder een andere naam maar nog steeds met dezelfde kennis en ervaring “.

Met ruim 30 jaar ervaring én een Rijksdiploma (héél bijzonder) weet je gewoon dat jouw hond, kat of knaagdier alle aandacht krijgt die het verdient. Bovendien wordt jouw dier vakkundig getrimd. Dit gebeurt volgens het officiële trimschema, maar kan hier ook van afwijken. Alles in overleg met jou.

Altijd een goede bereikbaarheid

Kom je uit Beesel? De trimsalon is heel makkelijk bereikbaar. Je rijdt vanuit Beesel over de A73 en neemt de afslag Tegelen. Vanuit deze afslag is nog ongeveer 5 minuten na de trimsalon rijden. Voor de deur van Trimsalon Limbo vind je voldoende parkeergelegenheid.

Wanneer je vanuit Beesel met het openbaar vervoer komt, moet je weten dat de trimsalon op ongeveer 10 minuten loopafstand van het station meegeeft. Het is ongeveer 8 minuten lopen vanaf de bushalte.

Draadhaar foxterriër op de trimtafel

Welke honden uit Beesel zijn welkom?

Van chihuahua tot berner sennen: elke hond kan naar de trimsalon. De trimsalon is voor verschillende hondenrassen beschikbaar. Omdat elk ras weer een andere trimbeurt nodig heeft is het belangrijk om vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen we de juiste tijd te reserveren.

Ook voor katten, knaagdieren en vogels uit Beesel

Langharige katten hebben meer vachtverzorging nodig. Veel hiervan kun je zelf doen. Denk maar aan het doorkammen van de vacht, en eventueel het verwijderen van klitten.

Er komt een moment dat je de langharige kat niet meer goed kunt verzorgen. Of dat de klitten zo ernstig zijn dat je ze er niet zelf uit krijgt. In dit geval is een bezoek aan de trimsalon meer dan de moeite waard. Klitten worden verwijderd of je kat wordt geschoren. Welke behandeling nodig is hangt af van de onderliggende problemen.

Katten worden niet graag gewassen. Ze zijn heel goed in staat om hun eigen huid en vacht schoon te houden. Toch is wassen soms noodzakelijk. Bijvoorbeeld wanneer je kat ergens doorheen heeft gerold, of wanneer hij ernstig stinkt. In dit geval kunnen we je kat in de trimsalon wassen. Dit gebeurt met een speciale kattenshampoo. De kat wordt vervolgens met doeken gedroogd en eventueel licht geföhnd.

Ook knaagdieren uit Beesel zijn bij Trimsalon Limbo van harte welkom. Denk maar aan specifieke konijnenrassen zoals het angorakonijn of het teddykonijn. Deze rassen hebben een lange vacht die veel verzorging vereist. Bij het angorakonijn is het zelfs belangrijk dat de vacht regelmatig geschoren wordt.

Verder behandelen we langharige- en ruwharige cavia’s, hamsters en andere knaagdieren.

Woon je in Beesel en heb je een vogel die je wil laten kortwieken? Maak een afspraak bij Trimsalon Limbo. Daarnaast hebben we speciale kortwiekdagen waarbij je zonder afspraak langs kan komen. Op deze dag zijn alleen vogels welkom!

Je hond, kat, konijn of knaagdier laten wassen

De trimsalon is niet alleen beschikbaar voor een complete trimbeurt. Je kunt ook langskomen om alleen je hond, kat, konijn of knaagdier te laten wassen (wij wassen geen vogels). Misschien wil je voorafgaande aan de wasbeurt je hond nog even lekker uit laten razen. Dat kan: Trimsalon Limbo ligt op slechts 3 minuten loopafstand van de Maas. Maak een heerlijke wandeling en kom hierna naar de trimsalon.

Het wassen van je huisdier duurt tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van de diersoort en het ras. Tijdens het drogen van je huisdier worden dode haren gelijk uit de vacht verwijderd.

Kan ik mijn hond, kat of knaagdier laten ophalen?

Wanneer je jouw dier naar de trimsalon brengt, hoor je wanneer je hem weer op kunt halen. Een trimbeurt duurt tussen de 60 minuten 3 uur en afhankelijk van het ras en de trimtechniek. De meeste honden kunnen binnen 2 uur weer opgehaald worden. Dit geeft jou voldoende tijd om even het centrum van Tegelen te verkennen, of in Venlo te winkelen.

Je kan tot maximaal een kwartier te laat je dier op komen halen. Langer is niet mogelijk omdat er weer andere klanten staan te wachten. Wil je jouw dier toch wat langer in de trimsalon laten? Dit is soms mogelijk, bespreek dit vooraf. Hierdoor heb je wat meer tijd om lekker te winkelen of iets anders te doen.

Mobiele trimsalon in Beesel

Misschien lukt het niet om naar de trimsalon te komen. Wist je dat Trimsalon Limbo ook mobiele diensten aanbiedt? We komen naar Beesel, Reuver, Venlo, Baarlo maar ook naar heel veel andere dorpen en steden in Limburg en Brabant.

De mobiele trimsalon komt op afspraak naar Beesel. Houd wel rekening met een iets langere wachttijd, jouw adres moet op de route liggen. Wanneer je een afspraak inplant hoor je vanzelf wat de mogelijkheden zijn.

Voor de mobiele trimsalon in Beesel betaal je de reguliere prijs. Hier bovenop komen nog voorrijkosten. Op de tarievenpagina lees je hier meer over.