De goedkoopste trimsalon

Even met je hond of kat naar de trimsalon. Al snel loop je € 70 tot wel € 100 armer de deur uit. Trimmers hebben de laatste jaren hun tarieven flink verhoogd. Op zoek naar de goedkoopste trimsalon? Kom naar Trimsalon Limbo: rijksgediplomeerd, 30+ jaar ervaring en diervriendelijk.

Topservice voor een betaalbare prijs

Alles is de laatste jaren duurder geworden. Niet alleen je eigen boodschappen, de energie en de zorg maar ook alles omtrent je huisdier. Kijk maar eens naar de prijzen voor hondenvoer, dierenspeelgoed of de dierenarts. Ook de trimsalon is erg duur geworden. Voor sommige mensen is dit niet meer te betalen.

De gemiddelde prijzen in Nederlandse trimsalons liggen tegenwoordig tussen de € 60 en € 105 per trimbeurt. De goedkoopste behandeling bestaat uit het scheren en wassen van een klein hondje (tussen de € 60 en € 75).

Waar vind je de goedkoopste trimsalon? Trimsalon Limbo is terug van weggeweest! In de jaren 90 was deze trimsalon de goedkoopste in de provincie Limburg. Toen nog onder een andere naam, nu zijn we terug in een nieuw jasje én een nieuwe en moderne naam. Limbo staat voor Limburgs.

Tot wel 50% goedkoper

Als goedkoopste trimsalon moeten we onze naam waarmaken. De prijzen in de trimsalon liggen 10% tot wel 50% lager dan elders.

Bijvoorbeeld het in model scheren en wassen van een kleine hond (zoals een boomer of shih tzu). Bij de gemiddelde trimsalon kost dit tussen de € 55 en € 75. Bij trimsalon Limbo betaal je hiervoor gemiddeld € 45. Dit is maar liefst 40% goedkoper dan het hoogste gemiddelde.

Waarom de goedkoopste trimsalon?

“Het leven is al duur genoeg”. Dit is de favoriete uitspraak van Bianca, eigenaresse van Trimsalon Limbo. In de jaren 90 runde ze een van de drukstbezochte trimsalons uit de regio Venlo. Toen al hanteerde ze lage tarieven. Dit was bedoeld om mensen die een standaard trimsalon te duur vonden, toch te kunnen helpen.

Bianca leidde ook jarenlang haar eigen marketingbedrijf. Ook hierin wist ze zich met betrekking tot lage tarieven te onderscheiden van haar concurrenten.

Hoe kunnen we Trimsalon Limbo tot de goedkoopste trimsalon gehouden? Dat doen we als volgt:

  • 30+ jaar ervaring dus een efficiënte werkwijze.
  • Diervriendelijk: hond wordt niet gedwongen waardoor deze ontspannen is en de behandeling beter toelaat.
  • Geen hoge huurkosten voor het pand.
  • Energieverbruik in de trimsalon is afkomstig uit zonnepanelen.
  • Lage marketingkosten: als ervaren marketeer doen we alles zelf.
  • Slimme inkoop van materialen en producten.

De goedkoopste trimsalon voor heel Nederland

Het is vaak moeilijk om prijzen van trimsalons te vergelijken. Dit komt omdat niet elke hondentrimsalon de prijzen op een website of sociale media heeft staan. Zijn wij niet de goedkoopste trimsalon van Nederland en vind je ergens anders lagere prijzen? Is deze trimsalon óók Rijksgediplomeerd? Laat het ons weten en we kijken of en hoe we onze prijzen aan kunnen passen. We vinden het namelijk belangrijk dat de vachtverzorging van huisdieren betaalbaar blijft. Als dank voor je oplettendheid krijg je ook nog eens korting op een trimbeurt.

Als goedkoopste trimsalon hebben we je heel wat te bieden. Niet alleen de juiste vachtverzorging maar ook gratis tips en advies. Bovendien mag je één keer per jaar gratis deelnemen aan het webinar Hondengedrag.

Kom je niet uit de regio Venlo? Laat je hier niet door ontmoedigen. Of je nu in Zuid-Limburg, regio Nijmegen, Utrecht, Rotterdam of Groningen woont: jij en je hond zijn altijd welkom. De trimsalon ligt op ongeveer 10 minuten rijafstand van het centrum van Venlo. Deze stad bruist van de energie. Je vindt hier diverse winkels, horecagelegenheden, musea, wandelroutes en nog veel meer.

De voordelen van een goedkope trimsalon

Een klein hondje knippen kost in Nederland gemiddeld € 63. Er zijn ook trimsalons die 70 tot wel € 100 vragen. Ga je vier keer per jaar met je hond naar de honden trimsalon? Dan kan dit zomaar € 400 op jaarbasis kosten. Logisch dat je op zoek bent naar een goedkope trimsalon!

Hiermee bespaar je dus ontzettend veel kosten. In bovenstaand geval bedraagt deze kostenbesparing tussen de € 180 en € 200. Het geld dat je jaarlijks bespaart kun je aan veel leuke dingen besteden:

  • 3 keer uit eten met je partner
  • 5 grote en luxe hondenkussens (alsof je er zoveel nodig hebt)
  • 10 zakken kwalitatief hondenvoer

Zomaar wat dingen wat je met het bespaarde geld kunt kopen. Kom dus zeker naar de goedkoopste trimsalon en ontdek zelf welk voordeel dit oplevert.

Hoe maak ik een afspraak bij de goedkoopste trimsalon?

Een afspraak maken is heel eenvoudig. Via de planner selecteer je een datum en tijdstip. Het is hierbij belangrijk dat je heel nauwkeurig aangeeft om welk ras het gaat, en wat eventueel je wensen met betrekking tot de trimbeurt zijn. Mogelijk nemen we nog even telefonisch of via de e-mail contact met jou op.

Een afspraak maken kan ook door even naar de trimsalon te bellen. Of stuur even een mailtje.

Ook handig om te weten: mobiele trimsalon

Weet je dat het bij Trimsalon Limbo ook mogelijk is om gebruik te maken van de mobiele trimsalon? Dit is heel handig wanneer je zelf geen vervoer hebt. Of wanneer jouw hond gedragsproblemen heeft.

De tarieven voor de mobiele trimsalon zijn gelijk aan die van de fysieke trimsalon. Wel betaal je nog voorrijkosten, die komen bovenop de reguliere prijs.

De mobiele trimsalon is vaak onderweg. Maak hiervoor een afspraak en dan kijken we wanneer we jouw adres op onze route hebben liggen.

Bijgewerkt: 25 april 2024

Over mij

Ik ben Bianca en sinds 1999 Rijksgediplomeerd hondentrimster. In een dierenartspraktijk deed ik extra kennis op. Daarnaast schreef ik meer dan 10.000 artikelen over dieren en ben ik auteur van het Honden Trimboek.