Hondentrimsalon Blerick


Zien we jou bij honden trimsalon Blerick? De trimsalon is gevestigd in de gemeente Venlo en hierdoor voor iedereen uit Blerick makkelijk bereikbaar. Kom met de auto, het openbaar vervoer of misschien wel wandelend. Jouw hond, kat of knaagdier krijgt de beste vachtverzorging en ziet er na afloop weer prachtig uit.

Het welzijn van jouw huisdier in Blerick

Trimsalon Limbo gaat verder waar anderen ophouden. Het welzijn van jouw huisdier staat altijd voorop. Met veel liefde en aandacht wordt je hond of kat van de juiste verzorging voorzien. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een trimtechniek die goed bij het ras of jouw wensen past.

Je huisdier komt zo vanuit Blerick, in een rustige en veilige omgeving terecht. De omgeving rondom de trimsalon is geheel afgezet met hekken zodat je hond niet weg kan lopen. Bovendien is er meer dan voldoende ruimte om voor of na de trimbeurt even lekker te spelen.

Verschillende trimtechnieken

Bij honden wordt gebruik gemaakt van verschillende trimtechnieken. De trimsalon voor Blerick beschikt over alle benodigde apparatuur en materialen om jouw huisdier perfect in model te trimmen. We kijken goed naar het ras en welk model hierbij hoort. In overleg met jou is het ook mogelijk om je hond in een ander model te knippen, scheren of plukken.

Wel is het belangrijk dat de gekozen trimtechniek goed voor de huid en vacht van je hond is. Rassen met een wollige ondervacht kunnen beter niet geschoren worden. Plukhonden moeten ook echt plukrijp zijn. Daarom bekijken we samen de mogelijkheden.

Kattentrimsalon Blerick

Heb je een langharige kat zoals een Perzische kat, Noorse boskat of een Britse langhaar? Dan weet je als geen ander hoe moeilijk het is om deze vacht mooi, gezond en vooral klitvrij te houden. Kom naar katten trimsalon Blerick en laat jouw kat in de watten te leggen. De behandeling bestaat uit het verwijderen van klitten en eventueel een wasbeurt.

Wanneer de klitten zeer ernstig zijn, soms met vervilting, kan het nodig zijn om je kat te scheren. Hierdoor krijgt de huid weer meer lucht. Bovendien is dit de minst pijnloze behandeling. Scheren doet namelijk geen pijn, ernstige klitten verwijderen vaak wel.

Yorkshire terriër in de trimsalon

Konijnen en knaagdieren uit Blerick

Trimsalon Blerick is ook beschikbaar voor konijnen en knaagdieren. Bijvoorbeeld konijnen met een lange vacht zoals het Teddy konijn of de Angora. Maar ook langharige cavia’s, hamsters en zelfs muizen met rex of langhaar.

Konijnen en knaagdieren met lang haar ontdoen we van klitten. Soms is het nodig om het dier te scheren of te knippen. Dat hangt enerzijds van de hoeveelheid klitten af (de ernst hiervan). Maar ook wat jouw wensen zijn.

Vervolgens wordt het konijn of de knager voorzichtig gewassen, altijd met een speciale shampoo. Als laatste wordt het dier zorgvuldig gedroogd.

Bereikbaarheid trimsalon Blerick

Vanuit Blerick is het ongeveer 10 minuten rijden naar de trimsalon. We zijn gevestigd in Tegelen, vlak naast de rijksweg. Vanuit de trimsalon wandel je in slechts 3 minuten naar de Maas. Heerlijk om van tevoren of na de trimbeurt je hond uit te laten waaien.

Voor de deur van Trimsalon Limbo vind je voldoende parkeerplaatsen. Vanaf het treinstation is het ongeveer 10 minuten naar de trimsalon lopen. Vanaf de bushalte loop je in ongeveer in 8 minuten naar de trimsalon.

Honden trimsalon Blerick foto’s

Ben je trots op jouw hond en wil je hem graag laten fotograferen? Voor de website van hondentrimsalon Blerick maken we foto’s van viervoeter-klanten. Vind je het leuk dat we één of meerdere foto’s voor de site van de hondentrimsalon maken? Laat dit gerust weten, misschien verschijnt jouw hond binnenkort op de site.

We maken ook foto’s van katten, konijnen en knaagdieren. Dus als jij het geweldig vindt om jouw huisdier tussen de foto’s van de hondentrimsalon te spotten, moet je zeker even aangeven dat we foto’s mogen maken.

Prijs hondentrimsalon (tarieven)

Bij Trimsalon Limbo betaal je nooit te veel. Een wasbeurt is mogelijk vanaf € 10 en een complete trimbeurt (knippen/scheren en wassen) vanaf € 25. Hiermee onderscheidt de trimsalon zich van anderen. Het gaat niet om een hogere winstmarge maar om het welzijn van jouw huisdier.

Welke prijs kun je verwachten? Op de tarievenpagina vind je alle prijzen overzichtelijk op een rij. Je kunt ook een berekening maken, handig wanneer je niet zo goed weet onder welke ras jouw hond valt.

Spaarkaart voor vaste klanten

Woon je in Blerick en kom je vaker naar Trimsalon Limbo? Vaste klanten krijgen een spaarkaart. Voor elke € 10 die je in de trimsalon uitgeeft ontvang je één stempel. Is de spaarkaart vol? Dan krijg je maar liefst 50% korting op de eerstvolgende trimbeurt. Dit maakt met je huisdier naar de trimsalon gaan nog eens extra leuk.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand de laatste nieuwtjes en tips waar je echt iets aan hebt. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk.

Mobiele trimsalon Blerick

Heb je een hond met gedragsproblemen? Lukt het niet om vanuit Blerick naar de trimsalon te komen? Dan hebben we iets voor jou: de mobiele trimsalon. Op afspraak komt de trimsalon naar jou toe. Dit betekent dat je hond, kat of knaagdier bij jou thuis wordt getrimd.

Hierbij is een goede toegankelijkheid tot jouw woning belangrijk. Er gaat namelijk een mobiele trimtafel mee. Deze moet makkelijk naar binnen te dragen zijn (een normale deuropening is voldoende). Woon je op een bovenverdieping zonder lift? Dan kan de mobiele trimtafel niet mee (in verband met te zwaar tillen). Je moet dan een geschikte tafel beschikbaar stellen, bijvoorbeeld een eetkamertafel. Deze moet de juiste hoogte hebben.

Voor de mobiele hondentrimsalon Blerick betaal je de reguliere prijs zoals deze in de trimsalon geldt. Hier bovenop komen nog voorrijkosten. De eerste 5 km vanaf de trimsalon zijn gratis, hierna betaal je € 0,42 per kilometer (enkele reis).

Rijksgediplomeerde trimsalon voor Blerick

Goed om te weten: Trimsalon Limbo beschikt over het Rijkdiploma. Dit diploma is ondertekend door de minister van Economische Zaken. Het toont de vakbekwaamheid van de trimsalon aan. Kom naar de trimsalon voor Blerick en kijk gerust naar waar wij trots op zijn: het meest gewilde diploma onder trimmers.