Ranzijn trimsalon prijzen: een vergelijking

Maak je een afspraak bij trimsalon Ranzijn? Weet wat je betaalt voor een trimbeurt. Op deze pagina vind je de Ranzijn trimsalon prijzen. We maken ook een vergelijking zodat je weet of je ergens anders goedkoper uit bent. Het gaat niet alleen om het welzijn en een goede vachtverzorging van jouw huisdier, maar ook om je portemonnee.

Aantal Ranzijn trimsalons

Ranzijn tuin & dier heeft 14 trimsalons, verspreid over verschillende steden. Deze vind je allemaal in het westen van Nederland, voornamelijk rondom Den Haag en Leiden, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Uurtarief Ranzijn Trimsalon

De Ranzijn trimsalon prijzen staan niet op de website vermeld. Bij Ranzijn betaal je € 40 per uur voor een trimbeurt. Een uurtarief is heel vervelend omdat je van tevoren niet weet wat je moet betalen. Dit kan € 60 maar met een beetje pech ook € 120 zijn.

Het gemiddelde uurtarief van trimsalons

Het gemiddelde uurtarief van Nederlandse trimsalons ligt op € 55. Wel zijn hier grote verschillen in. De één rekent met € 40 per uur, de ander met € 70. Een uurtarief van € 40 zoals deze bij Ranzijn trimsalon geldt, valt op zich wel mee. Het ligt onder het landelijke gemiddelde.

Toch betekent dit niet dat Ranzijn trimsalons de goedkoopste zijn. Een uurtarief valt voor veel klanten nadelig uit. Laten we hier een voorbeeld bijnemen.

Twee voorbeelden uit de praktijk

Je hebt een kleine hond die geknipt moet worden.  Helaas had je de afgelopen weken geen tijd om klitten uit de vacht van je hond te halen. Hierdoor zitten er meer klitten in dan normaal. De trimmer is hierdoor een uur langer bezig. In plaats van de gebruikelijke € 60 moet je ineens € 100 afrekenen. En dat alleen voor een paar extra klitten!

Is jouw hond een beetje nerveus of een echte druktemaker? Dan is de trimmer gemiddeld 30 minuten langer met je hond bezig. Met een uurtarief van € 40 betaal je dus € 20 extra. Dat klinkt niet zo eerlijk want jij kan er natuurlijk ook niks aan doen dat jouw hond een ander karakter heeft of een zenuwpeesje is.


Trimsalon Ranzijn prijzen versus Trimsalon Limbo prijzen

Als Limburgse trimsalon streven we naar betaalbare vachtverzorging voor jouw huisdier. Elke hond, kat, konijn of knaagdier is welkom. Trimsalon Limbo werkt nooit met een uurtarief. De prijzen zijn duidelijk en per hondenras aangegeven. Op de tarievenpagina lees hier meer over. Je kunt via deze pagina ook gelijk een prijsindicatie opvragen. Het opvragen kost je slechts twee klikken en je ziet direct wat je gaat betalen.

Weet je tot welk ras jouw hond behoort? Dan kijk je in de lijst met hondenrassen. De prijzen zijn altijd inclusief wassen en drogen.

Omdat de prijzen van trimsalon Ranzijn niet transparant zijn, is het lastig om een vergelijking te maken. Bij Trimsalon Limbo betaal je vanaf € 25 voor een trimbeurt, en vanaf € 10 voor het laten wassen en drogen van je huisdier.

Afspraak maken bij trimsalon Ranzijn

Woon je in het westen van Nederland en wil je een afspraak maken bij trimsalon Ranzijn? Je maakt telefonisch een afspraak. Houd er rekening mee dat je bij deze trimsalons niet zomaar tijdens de behandeling aanwezig mag zijn.

In Noord- en Zuid-Holland van Utrecht vind je ook veel andere trimsalon. Kijk eens op de pagina Hondentrimsalon in de buurt. Woon je in Limburg of breng je binnenkort een bezoek aan het prachtige Limburg? Maak dan zeker een afspraak bij Trimsalon Limbo.  De deuren van de trimsalon staan voor iedereen open: waar je ook woont en welk hondenras je ook hebt. Uiteraard zijn boomers en kruisingen ook van harte welkom.

Afspraak maken bij Trimsalon Limbo

Een afspraak maken bij dé Limburgse trimsalon? Maak gebruik van de planner en kijk wanneer er een plekje vrij is. Je kunt ook telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Ben je vaste klant? Neem een abonnement en krijg korting op trimbeurten, gratis persoonlijk advies en elk jaar een shampoo of conditioner die bij de vacht van jouw hond hoort.

Bijgewerkt: 26 april 2024

Over mij

Ik ben Bianca en sinds 1999 Rijksgediplomeerd hondentrimster. In een dierenartspraktijk deed ik extra kennis op. Daarnaast schreef ik meer dan 10.000 artikelen over dieren en ben ik auteur van het Honden Trimboek.