Trimsalon Swalmen


Maak een afspraak bij hondentrimsalon Swalmen en gaat jouw hond of kat vakkundig te remmen. Altijd tegen betaalbare prijzen. Trimsalon Limbo heeft géén groot winstoogmerk maar stelt het welzijn van jouw huisdier voorop. De trimsalon voor Swalmen is hierdoor voor iedereen toegankelijk. Uiteraard zijn we Rijksgediplomeerd.

Honden trimsalon Swalmen: voor alle rassen

Of je nu een chihuahua, een cockerspaniël of een herdershond hebt: jouw hond is welkom. Elke hond verdient de beste vachtverzorging, passend bij het ras.  Bij sommige rassen is het lastig om thuis de vacht op de juiste manier te verzorgen. Daarom kom je naar honden trimsalon Swalmen: hier is je hond in goede handen.

Wat doen wij? Trimsalon Limbo is gespecialiseerd in het vakkundig trimmen van alle hondenrassen. Een trimbeurt bestaat uit de verzorging van de vacht, bijvoorbeeld knippen, plukken, scheren, effileren of het verwijderen van onderwol en klitten. De meeste honden worden ook gewassen en goed gedroogd.

Heb je een kruising of een boomer? Ook dan kun je bij trimsalon Swalmen terecht. Er zijn maar weinig honden die wij niet kunnen behandelen!

Trimsalon voor jouw rakker uit Swalmen

Waarschijnlijk is jouw hond een echte rakker: speels en ondeugend. Het is niet zomaar dat veel honden ook echt Rakker heten. Woon jij met jouw rakker in Swalmen? Trimsalon Limbo ligt op ongeveer 20 minuten rijden van jouw woonplaats. Voor de deur van de trimsalon vind je meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Ook honden die verlegen, dominant of juist onderdanig zijn kunnen gewoon bij de trimsalon terecht. Geef van tevoren aan wanneer je hond (erg) agressief is. We willen geen gevechten met andere honden, daarom wordt een agressieve hond op een rustig moment ingepland.

Trimsalon voor honden, katten en konijnen

Wist je dat trimsalon Swalmen ook geschikt is voor het laten behandelen van katten? Langharige katten ons doen we van klitten. Soms is het nodig om een kat te scheren. Deze keuze zit hem voornamelijk in de aanwezigheid van klitten. Hoe meer klitten en hoe ernstiger, hoe pijnlijker de verzorging. Dan is scheren minst pijnlijke behandeling om van de klitten af te komen.

Mensen met een langharig konijn of een langharige of ruwharige cavia kunnen natuurlijk ook bij de trimsalon terecht. Jouw huisdier wordt goed verzorgd zijn: klitten verwijderen, doorkammen en wassen. Een trimbeurt zorgt ervoor dat jouw konijn of knaagdier niet meer zoveel haren verliest. Dit is vooral fijn wanneer je het dier binnen hebt zitten.

 Je hond laten scheren in Swalmen

Wil je jouw hond snel geschoren hebben en woon je in Swalmen? Een reis naar Trimsalon Limbo is niet zo ver. Maar wanneer je echt niet naar de trimsalon kan dan komen wij naar jou toe. De mobiele trimsalon is op afspraak te reserveren. Dit houdt in dat de trimmer bij jou thuis je hond komt scheren.

Swalmse honden laten knippen

Bovenstaande geldt ook voor honden uit Swalmen die geknipt moeten worden. Dit kan in de trimsalon of bij jou thuis. Wanneer de mobiele trimsalon onderweg is volgen we een bepaalde route. Hierdoor kan het wat langer duren voordat jouw adres op de route ligt. Informeer hier tijdig naar.

Plukhonden bij hondentrimsalon Swalmen

Alle ruwharige plukhonden worden eenmaal tot viermaal per jaar geplukt. Meestal met een frequentie van 2 tot 4 keer per jaar. Het plukken mag je nooit achterwege laten. Het is bedoeld om dode haren te verwijderen, zodat je hond geen jeuk en vachtproblemen krijgt. Wanneer je niks met de plukvacht doet kan de huid zelfs ernstig ontstoken raken.

Het plukken van een hond duurt, afhankelijk van het ras, tussen de 2 en 4 uur. Dit is dus een langere behandeling dan andere trimbeurten. Wanneer je uit Swalmen komt is het fijn om te weten dat het centrum van Venlo vlakbij ligt. Het is slechts 10 minuten rijden vanuit Trimsalon Limbo.

Breng je hond vanuit Swalmen naar Trimsalon Limbo en rij gelijk door naar het winkelcentrum van Venlo. Tientallen leuke winkels en horecagelegenheden wachten hier op jou. De ideale gelegenheid om de trimsalon met het aangename te combineren.

Een wandeling langs de Maas

Vindt jouw hond het heerlijk om even lekker uit te razen? Kun jij genieten van het prachtige uitzicht van de Maas en de natuur? Trimsalon Limbo ligt op 3 minuten loopafstand van de Maas, met een uitgestrekt wandelgebied. Vanuit de trimsalon wandel je ook naar kloosterdorp Steyl.

De trimsalon voor Swalmen is dus zeer geschikt voor mensen die voor of na de trimbeurt graag een wandeling maken. Je kunt ook tijdens de trimbeurt de omgeving verkennen. We laten je van tevoren weten hoe laat je de hond op kan halen.

Hond wassen Swalmen

De hond heeft door de modder gerold of is het water ingedoken. Hierdoor ziet jouw hond vies uit of misschien stinkt hij. Die nare geur ontstaat ook wanneer jouw hond al enkele weken of maanden niet gewassen is.

Je hond wassen in Swalmen? Laat dit bij Trimsalon Limbo doen (gevestigd in Tegelen). Wil je jouw hond bij jou thuis in Swalmen wassen dan helpen we je graag met een complete trimbeurt. Vraag vooraf naar de mogelijkheden.

Werkgebied Trimsalon Limbo

We zijn niet alleen de trimsalon voor iedereen die tussen Roermond en Venlo woont, ook klanten uit Brabant, Duitsland en België komen naar ons toe. We hebben namelijk twee voordelen:

  1. Vakkundig (Rijksgediplomeerd, 30 jaar ervaring)
  2. Betaalbare trimbeurten (10% tot wel 50% goedkoper dan elders omdat we geen groot winstoogmerk hebben)

De trimsalon voor Swalmen is er ook voor mensen uit Asselt, Boukoul, Wieler, Leeuwen, Heide, Einde etc.

Wat kost het?

Bij de hondentrimsalon voor Swalmen betaal je nooit teveel. Kijk naar de tarieven of maak zelf een prijsindicatie. Ook als kattentrimsalon Swalmen zijn en blijven we betaalbaar. Het welzijn van jouw dier staat voorop, net als jouw portemonnee. Het houden van een huisdier moet immers leuk en betaalbaar blijven.

Je hebt ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Dit houdt in dat je maandelijks een klein bedrag betaalt en recht hebt op minimaal drie trimbeurten per jaar, met, afhankelijk van je abonnement, één tot drie tussentrimbeurten. Bovendien ontvang je jaarlijks gratis shampoo of conditioner, afgestemd op de vacht van jouw hond. Een abonnement heeft als voordeel dat je nooit voor hoge kosten komt te staan.

Als vaste klant uit Swalmen ontvang je een spaarkaart. Een volle spaarkaart is goed voor 50% korting op de volgende trimbeurt.