Hondentrimsalon Heerlen


Maak een afspraak bij hondentrimsalon Heerlen. We behandelen honden, katten, konijnen en knaagdieren. Vanuit Heerlen is de trimsalon makkelijk bereikbaar. Terwijl wij met jouw dier bezig zijn geniet je van al het moois en nuttigs in de omgeving. Later kom jij het dier ophalen en betaalt nooit te veel.

Trimsalon Heerlen voor alle rassen

Met 30 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het trimmen van alle hondenrassen. Of je nu een schattige chihuahua, een stoere labrador of een kruising hebt: jouw hond is welkom in dé trimsalon voor Heerlen.

Heb je een Engelse- of Amerikaanse Cocker Spaniël? Dan moet je ook naar honden trimsalon Heerlen komen. Dit is namelijk onze extra specialisatie.

De trimsalon is volledig uitgerust om jouw hond van de juiste behandeling te voorzien. Denk hierbij aan de aanwezigheid van een stabiele trimtafel, een hondenbad, waterblazer, professionele tondeuse en goede kappersscharen. Maar ook veel andere materialen en verzorgingsproducten.

Kattentrimsalon Heerlen

Heb je een langharige kat die een trimbeurt nodig heeft? Maak gerust een afspraak. Alle raskatten kunnen door ons getrimd worden. Een trimbeurt bestaat meestal uit het goed doorkammen en verwijderen van klitten. Wanneer de klitten zeer ernstig zijn dan is scheren soms een betere optie.

Katten houden niet zo van in bad gaan. Toch is dit soms noodzakelijk. Gelukkig hebben we ervaring met het wassen van katten.

Trimsalon voor moeilijke honden en angstige katten

De meeste huisdieren vinden een bezoek aan de trimsalon geen probleem of zelfs erg leuk. Helaas kan het dat je een moeilijke hond of een onhandelbare kat hebt. Voor ons zijn moeilijke honden en eigenwijze katten geen probleem. Met een diervriendelijke en rustige aanpak is het vaak mogelijk om het meest eigenwijze dier van een trimbeurt te voorzien.

Soms is hier jouw hulp bij nodig. Bijvoorbeeld om je huisdier in bedwang te houden of te kalmeren. Honden die erg agressief zijn moeten we soms een muilkorf om doen (niet pijnlijk!). Dit is om de veiligheid van zowel de trimmer als jouw huisdier te garanderen. Gelukkig is dit zelden nodig: veel agressieve honden laten zich uiteindelijk toch trimmen. Achteraf blijken het toch wel schatjes te zijn!

Goede bereikbaarheid hondentrimsalon Heerlen

De trimsalon is niet in Heerlen gevestigd maar in Tegelen, gemeente Venlo. Vanuit Heerlen is dit ongeveer 50 minuten rijden. Gelukkig is een bezoek aan de trimsalon meer dan de moeite waard. Niet alleen door de vakkundigheid, ook omdat er in de omgeving heel veel te doen is.

Op 10 minuten rijden vanaf de trimsalon vind je de bruisende stad Venlo. Je staat direct in het winkelcentrum met de leukste winkels en veel horecagelegenheden.

Wandelend ben je vanaf de trimsalon in 3 minuten bij de Maas. Loop gelijk door naar kloosterdorp Steyl (12 minuten lopen) met zijn botanische tuin, Missiemuseum en nog veel meer. Of breng een bezoek aan Designer Outlet Roermond.

Reistijd naar de trimsalon voor Heerlen

  • Brunssum: 48 minuten
  • Hoensbroek: 48 minuten
  • Heerlen: 50 minuten
  • Landgraaf: 53 minuten
  • Kerkrade: 59 minuten

Meerdere honden tegelijk mogelijk

Heb je twee of meer honden? Geen probleem, vanuit Heerlen breng je ze gelijktijdig naar Trimsalon Limbo. Ze zijn dan wat langer in de trimsalon aanwezig maar veel honden vinden dit alleen maar leuk. Er staat namelijk een heerlijke mand klaar om te liggen. Uiteraard is er ook speelgoed aanwezig en een goed omheinde ruime tuin. Lekker spelen en ravotten of even de pootjes strekken: het mag allemaal.

Kom je met twee of meer honden dan krijg je ook nog eens korting. Of neem een abonnement op de trimsalon, dit levert alleen maar extra voordeel op.

Alleen wassen en drogen

Is jouw hond erg vies en ben je vanuit Heerlen onderweg? Op afspraak wassen en drogen we jouw hond. Soms kun je ook een last-minute afspraak maken. Bel hiervoor: dan kijken we of je direct terecht kan. Handig wanneer je vanuit Heerlen onderweg bent naar het noorden en jouw hond net een modderbad heeft gemaakt of erg stinkt.

Ook voor mensen die vanuit Heerlen een dagje uit naar het noorden plannen, of op vakantie gaan, zijn we beschikbaar.

Hondentrimsalon Heerlen prijzen

Jouw hond tegen een eerlijke prijs laten trimmen? We brengen, in tegenstelling tot onze collega’s, geen extra kosten in rekening wanneer je een angstige, nerveuze of agressieve hond hebt. Je betaalt alleen voor de trimbeurt.

We vinden het belangrijk dat je hond een goede vachtverzorging krijgt. Deze vacht moet vrij zijn van klitten zodat de huid goed kan ademen. Daar zorgen wij voor! Daarnaast wil je natuurlijk trots zijn op jouw hond. Daarom trimmen we jouw huisdier mooi in model. Dit doen we volgens de rasstandaard of jouw wensen.

Wanneer je andere wensen hebt dan de rasstandaard hoef je hier zeker niet extra voor te betalen. Ook nu weer betaal je alleen voor de behandeling, ongeacht waar je voor kiest.

Wel kijken we of de trimtechniek geschikt is voor het vachttype. Plukken mag alleen bij honden die hier een geschikte vacht voor hebben. Scheren van honden met een wollige ondervacht is vaak onverstandig. Weet je niet zo goed wat de beste trimtechniek? Geen probleem, we spreken dit met jou door.

Bekijk de actuele prijslijst en zoek jouw ras in de lijst op. Je ziet wat je betaalt. Ook kun je een prijsberekening maken, dit doe je in slechts twee klikken. Voor het maken van een prijsberekening hoef je geen gegevens achter te laten.

Trimsalon aan huis Heerlen

Kun je niet naar dé trimsalon voor Heerlen komen? Maak gebruik van de mobiele service. Trimsalon Limbo komt naar jou toe! De trimmer behandelt de hond of kat in zijn eigen omgeving. Je dient hiervoor een ruimte beschikbaar te stellen, zoals de keuken of bijkeuken of woonkamer.

Vanwege het meenemen van een mobiele trimtafel moet de ruimte goed toegankelijk zijn. Dit betekent een ruimte op de begane grond of, indien op een verdieping, moet er een lift aanwezig zijn.

Het wassen van de hond bij jou thuis kan alleen wanneer je hier een ruime wasbak op hoogte voor hebt. We kunnen niet gebukt voorover voor de badkuip of douchebak staan (in verband met ergonomisch werken). Wel kun je jouw hond zelf onder toezicht van de trimmer wassen waarbij je aanwijzingen krijgt. Het drogen en uitborstelen nemen we uiteraard wel voor onze rekening.

De trimsalon aan huis voor Heerlen hanteert dezelfde tarieven als in de fysieke trimsalon. Wel moet je rekening houden met voorrijkosten. De eerste 5 km zijn gratis. Hierna betaal je € 0,42 per kilometer, enkele reis.

Mensen uit Heerlen betalen ongeveer € 27,75 aan voorrijkosten. Het is dus interessant om gelijk meerdere honden te laten trimmen. Heb je zelf één hond? Kijk of anderen uit jouw straat ook hun hond willen laten trimmen. Zo kunnen jullie de eenmalige voorrijkosten delen.